... med brett manér

2004 startade jag mitt företag, precis hemkommen från Australien där jag studerat design, grafisk form och illustration.
Jag har genom åren studerat konstvetenskap på Stockholms universitet, illustration på Folkuniversitetet och Forsbergs och Grafisk Kommunikation på Berghs. I potten ligger också många års erfarenhet från Corporate Communication och stor vana av produktion under högtryck med korta puckar på kommunikationsbyrå.

Mina arbetsredskap är penna, papper, dator och Wacom-platta. Programmen jag jobbar i är lika delar Illustrator, Photoshop och Flash. Utöver illustratör är jag även grafisk formgivare och kan hjälpa till med hela lösningen i InDesign från skiss till tryck.

Jag letar alltid efter nya utmaningar så slå en signal om du vill mötas över en kopp kaffe eller diskutera ett uppdrag. Jag kan hjälpa dig med illustration till din trycksak eller till webben.

Exempel på företag jag arbetat med är Vattenfall, KPA Pension, Kungliga Tekniska Högskolan, Neopost, Balansverkstan, Swedish Match, Boliden, SSAB, SCA, KPMG, Infranord, Diaverum, Axfood, Seco Tools, Hudverkstan, Hudateljén

Elina Anttila - Illustratör
Elina Anttila - Illustratör
Kreaktiv – det är ett nytt bra ord tycker jag. Det handlar om att få det gjort – inte bara att ha idéer. Precis så är det och så är jag.
  För mig handlar ett uppdrag lika mycket om säker leverans på uttalad tid, som att ha bra idéer och passande manér.
  Min förmåga att lyssna på kunden i kombination med stor variation på stilar är min styrka.